Contact

Als je je gegevens wilt wijzigen, dan kun je dit gemakkelijk doen door in te loggen met behulp van je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt ontvangen in de bevestigings-e-mail direct na je inschrijving (niet bij een- of tweedaagse talentraining). Klik rechtsboven op Inloggen. Je kunt op de inlogpagina bijvoorbeeld:

  • je persoons- en adresgegevens aanpassen;
  • aangeven of, en zo ja, met wie je de cursus graag samen zou willen volgen;
  • van vak veranderen of een vak toevoegen etc.;
  • overige bijzonderheden vermelden.

Als je vragen hebt, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen (FAQ's). De vragen zijn gerubriceerd, zodat je snel het antwoord kunt vinden. Heb je nog andere vragen die niet vermeld staan in de FAQ's? Bel of mail (mailen heeft onze voorkeur) ons dan gerust op onderstaand adres.

Drs. J. Huibregtse, cursusco├Ârdinator
Postbus 11095
2301 EB Leiden
Tel. 071 - 5170633
E-mail: info@sslleiden.nl

De algemene voorwaarden van de cursussen kun je hier vinden.

(melodie van "het is een nacht") het is 2 uur 's nachts en ik lig in m'n bed en ik denk aan de spanning van het energienet natuurkundecursus net achter de rug wat gingen die dagen ontiegelijk vlug op de vloer ligt een natuurkundeboek de rest van de spullen ergens daar in een hoek de spanningen, van examens nabij na die examens dan ben ik lekker vrij Het is een vak, dat ik normaal alleen vervloeken zou Het is een vak, waarbij ik telkens dacht "wat moet ik nou?" Het is een vak waarvan ik dacht dat ik het nooit beheersen zou Maar vandaag beheers ik het... door jou
anoniem, enquetereactie