Da Vinci College

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Da Vinci College. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Adres

Kagerstraat 7
2334 CP Leiden

Om te printen: plattegrond (PDF)

Routebeschrijving

1. Met de auto:

Maak een routebeschrijving op maat via Google Maps. Klik hier en vervolgens op 'routebeschrijving'.

Parkeren
Houd er rekening mee dat het gebied rondom het Da Vinci college een betaalde parkeerzone is. Maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zondagen van 13:00 uur tot 21:00 uur. Het tarief is €2,70 per uur met een maximaal bedrag van €13,20 per dag. Op feestdagen gelden de gewone tijden van de betreffende dag van de week. Er is ook een betaalde parkeerplaats dicht in de buurt bij het Diaconessenhuis Leiden (ziekenhuis), het tarief voor een hele dag (6 of meer uur) is 7,50 euro.

Parkeren kan ook op parkeerterrein Haagweg, gelegen net buiten het centrum van Leiden. Vanaf de parkeerplaats rijdt regelmatig pendelvervoer naar het centrum. Meer informatie over openingstijden, tarieven etc. kun je vinden op de website van Stadsparkeerterrein Haagweg.

2. Openbaar vervoer (ca. 10 minuten lopen)

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op 9292.nl.

  • Verlaat het centraal station aan de achterzijde (aan de kant van het LUMC ziekenhuis).
  • Ga rechtsaf richting stoplichten en ga bij de stoplichten linksaf.
  • Ga bij de eerste rotonde (zo'n 500 meter) rechtsaf.
  • Het Da Vinci College College bevindt zich na een paar honderd meter aan de rechterkant.
De cursus voldeed perfect aan mijn behoeften. De examenstof werd vanaf begin tot eind op duidelijke wijze doorgenomen waardoor ik de achterstand die ik anderhalf jaar had opgebouwd in korte tijd kon inhalen. Bovendien was de sfeer tijdens de cursus ook erg goed. De 'leraar' en zijn assistenten waren erg aardig en na de eerste dag ging ik er met plezier heen.
Jonas van Donselaar, Kennemer Lyceum, Overveen