Driestar College

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Driestar. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Adres

Dieperpoellaan 2
2334 CN Leiden

Om te printen:plattegrond (PDF)

Routebeschrijving

1. Met de auto:

maak een routebeschrijving op maat via Google Maps. Klik hier en vervolgens op 'routebeschrijving'.

Parkeren
Houd er rekening mee dat het gebied rondom het Driestar college een betaalde parkeerzone is. Maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zondagen van 13:00 uur tot 21:00 uur. Het tarief is €2,70 per uur met een maximaal bedrag van €13,20 per dag. Op feestdagen gelden de gewone tijden van de betreffende dag van de week. Er is ook een betaalde parkeerplaats dicht in de buurt bij het Diaconessenhuis Leiden (ziekenhuis), het tarief voor een hele dag (6 of meer uur) is 7,50 euro. Verder richting Oegstgeest is het mogelijk gratis de hele dag te parkeren, maar dat is wat verder lopen.

Het is ook mogelijk gratis te parkeren bij voetbalvereniging UVS (oestgeesterweg 4B, Leiden) Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Driestar College.

Parkeren kan ook op parkeerterrein Haagweg, gelegen net buiten het centrum van Leiden. Vanaf de parkeerplaats rijdt regelmatig pendelvervoer naar het centrum. Meer informatie over openingstijden, tarieven etc. kun je vinden op de website van Stadsparkeerterrein Haagweg.

2. Openbaar vervoer (ca. 10 minuten lopen)

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op de volgende website: 9292ov.nl.

3. Lopen (ca. 10 minuten) of fietsen:

  • Verlaat het centraal station aan de achterzijde (aan de kant van het LUMC ziekenhuis).
  • Ga rechtsaf richting stoplichten en ga bij de stoplichten linksaf.
  • Ga bij de eerste rotonde (zo'n 500 meter) rechtsaf.
  • Het Driestar College bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerkant.

Als je op de fiets komt, stal je fiets dan bij de aparte fietsenstalling, te bereiken via de ingang 50 meter verder dan de hoofdingang.

Dank jullie wel, de cursus is top en Leiden een superstad Ik weet geen andere plek waar ik het zo naar mijn zin had
anoniem, enquetereactie