Driestar College

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Driestar. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Adres

Vennemeerstraat 5
2334 DE  Leiden

Omdat de Vennemeerstraat een nieuwe straat is, is het adres nog niet in alle navigatiesystemen opgenomen. Advies: toets Kagerstraat 5 in Leiden in. Het Driestar College bevindt zicht op de hoek van de Kagerstraat en de Vennemeerstraat.

Routebeschrijving

1. Parkeren:

Houd er rekening mee dat het gebied rondom het Driestar college een betaalde parkeerzone is. Maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zondagen van 13:00 uur tot 21:00 uur. Het tarief is €2,70 per uur met een maximaal bedrag van €13,20 per dag. Op feestdagen gelden de gewone tijden van de betreffende dag van de week. Er is ook een betaalde parkeerplaats dicht in de buurt bij het Diaconessenhuis Leiden (ziekenhuis), het tarief voor een hele dag (6 of meer uur) is 7,50 euro. Verder richting Oegstgeest is het mogelijk gratis de hele dag te parkeren, maar dat is wat verder lopen.

Parkeren kan ook op parkeerterrein Haagweg, gelegen net buiten het centrum van Leiden. Vanaf de parkeerplaats rijdt regelmatig pendelvervoer naar het centrum. Meer informatie over openingstijden, tarieven etc. kun je vinden op de website van Stadsparkeerterrein Haagweg.

2. Openbaar vervoer (ca. 10 minuten lopen)

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op de volgende website: 9292.nl.

3. Lopen (ca. 10 minuten) of fietsen vanaf het station:

  • Verlaat het centraal station aan de achterzijde (aan de kant van het LUMC ziekenhuis).
  • Ga rechtsaf richting stoplichten en ga bij de stoplichten linksaf.
  • Ga bij de eerste rotonde (zo'n 500 meter) rechtsaf.
  • Het Driestar College bevindt zich na een paar honderd meter aan de rechterkant.
Als door bliksem getroffen begreep ik ineens binomiale verdelingen! (en iedereen weet hoe klein die kans eigenlijk is)
anoniem, enquetereactie