Gorlaeus Building

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Gorlaeus Building. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Adres

Het Gorlaeus Building is nog in aanbouw en heeft nog geen eigen ingang. Het is te bereiken via de ingang van het Gorlaeus Laboratorium:

Einsteinweg 55
2300 RA Leiden

Routebeschrijving

1. Met de auto

Parkeren:

Hier en daar zijn plekken langs de weg, maar de meeste parkeerplaatsen zijn bestemd voor medewerkers van de universiteit. Er is één plek waar vrijwel altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid is. Op het kaartje hierboven (klik erop om te vergroten) is de locatie aangegeven. Nadat je de Einsteinweg bent ingeslagen, neem je eerste mogelijkheid linksaf. Voor dit gebouw kan geparkeerd worden en links van het gebouw ligt ook nog een parkeerterrein. Dit ligt op 5 minuten loopafstand van het Gorlaeus.

2. Openbaar vervoer

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op 9292.nl. Lopend is het ca. 20 minuten vanaf station Leiden Centraal. Dit wordt niet aangeraden.

Een weekend kwijt Maar ik heb geen spijt Want met veel ijver Haal ik een mooi cijfer Het is waar wat ze zeiden Voor een goed CE ga je naar Leiden
anoniem, enquetereactie