Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW)

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Faculteit Sociale Wetenschappen. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

 

Adres

Pieter de la Court-gebouw
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Klik hier voor de looproute vanaf Centraal Station Leiden.

Routebeschrijving

1. Met de auto

Parkeren

Op het terrein van de FSW is het niet mogelijk om te parkeren. In de omgeving kan je alleen betaald parkeren, maar wat verder weg is het wel mogelijk gratis (of met blauwe schijf) te parkeren. Als je door je ouders gebracht wordt, is het het makkelijkst als ze je voor het gebouw afzetten op de Wassenaarseweg. Loop dan om gebouw heen naar de ingang. Betaald parkeren kan op de volgende locaties:

  • Op het parkeerterrein van het Diaconessenhuis Leiden (Houtlaan 55, 2334 CK Leiden), vlak achter het Driestar college. Tarief voor een hele dag (6 of meer uur) is 7,50 euro.
  • In de parkeergarage van het ziekenhuis (LUMC) schuin tegenover de FSW. Tarieven: eerste uur €1.50, vervolgtarieven van 2 euro per uur. Houd er wel rekening mee dat dit extra tijd kost.

2. Openbaar vervoer

De FSW van de Universiteit Leiden bevindt zich achter het Centraal Station van Leiden (3 minuten lopen).

Kom je met de trein, dan moet je de achteruitgang van het centraal station nemen om op het terrein van het Leids Universitair Medisch Centrum te komen. Sla voor het ziekenhuis rechtsaf. In de verte kun je het gele Pieter de la Court gebouw al zien liggen. Een kaartje met de looproute vind je hier.

Wanneer je bij de rotonde bent kan je de hoek van het gebouw van de FSW met daarop 'Universiteit Leiden' al zien.

Ga voor het gebouw de trappen op, de ingang is in het midden van het gebouw aan je linkerhand.

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op 9292.nl

De stof werd voor mij op een heel andere manier aangeboden, wat maakt dat je het en op een andere manier bekeek en het duidelijker was
anoniem, enquetereactie