Gorlaeus Laboratorium

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Gorlaeus Laboratorium. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Adres

Einsteinweg 55
2300 RA Leiden

Routebeschrijving

1. Met de auto

Je kan een van de onderstaande routebeschrijvingen volgen, of een routebeschrijving op maat maken via Google Maps. Om dit laatste doen: klik hier en vervolgens op 'routebeschrijving'.

  • De makkelijkste manier is om via de A44 (ten westen van Leiden) te komen, dus niet via de A4, die aan de andere kant langs Leiden gaat.
  • Neem de afslag Leiden/TransFerium (nummer 8) en rij richting Leiden.
  • Je komt op de N206 terecht (Plesmanlaan) en kan de borden naar het Bio-Sciencepark volgen.
  • Sla bij het tweede stoplicht linksaf richting Bio-Sciencepark.
  • Volg de weg (Einsteinweg) met de bocht mee, totdat je bij een rotonde komt. Neem de rotonde voor de helft.
  • Het Gorlaeus Laboratorium is aan je rechterhand (met de grote schotel).

parkeren.png

Parkeren:

Hier en daar zijn plekken langs de weg, maar de meeste parkeerplaatsen zijn bestemd voor medewerkers van de universiteit. Er is één plek waar vrijwel altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid is. Op het kaartje hierboven (klik erop om te vergroten) is de locatie aangegeven. Nadat je de Einsteinweg bent ingeslagen, neem je eerste mogelijkheid linksaf. Voor dit gebouw kan geparkeerd worden en links van het gebouw ligt ook nog een parkeerterrein. Dit ligt op 5 minuten loopafstand van het Gorlaeus.

2. Openbaar vervoer

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op 9292.nl. Lopend is het ca. 20 minuten vanaf station Leiden Centraal. Dit wordt niet aangeraden.

Wiskunde is toch iets leuker dan 't leek voor deze cursus. Bedankt daarvoor!
anoniem, enquetereactie