LUMC

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie LUMC. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Klik hier voor LUMC1: hoofdgebouw.
Klik hier voor LUMC3: onderwijsgebouw.

LUMC Hoofdgebouw

Albinusdreef 2
2333 ZA Leiden

Routebeschrijving

1. Met de auto

Parkeren

Je kan parkeren in de parkeergarage van het LUMC aan de Albinusdreef. Tarief: voor de eerste uur betaal je € 1,50, daarna is het € 2,00 per uur.

Parkeren kan ook op parkeerterrein Haagweg, gelegen net buiten het centrum van Leiden. Vanaf de parkeerplaats rijdt regelmatig pendelvervoer naar het centrum. Bustijden: maandag t/m zaterdag van 6:30 tot 2:00 uur en op zondag van 9:00 tot 2:00 uur. Dit vervoer is gratis. Tarief: voor de eerste twee uur betaal je € 4,00, daarna € 1,00 per uur. Het maximale dagtarief is € 11,50.

2. Openbaar vervoer

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op 9292.nl.

Het LUMC ligt op loopafstand aan de achterzijde van Station Leiden Centraal. Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal. Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte 'Leiden CS Noordzijde/LUMC' (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station. Voor een print met de looproute vanaf het station, zie hier.

LUMC Bijgebouw: Gebouw 3

Hippocratespad 21
2333 ZD Leiden

Routebeschrijving

Voor de looproute vanaf het station, zie hier.

1. Met de auto

Vanaf A4

  • Neem afrit 7 en volg de bordjes Leiden Centrum en Centraal Station.
  • Ga onder het spoor door en bij de rotonde links. Dit is de Albinusdreef.
  • Parkeren is mogelijk in de parkeergarage tegenover het ziekenhuis.

Vanaf A44

  • Verlaat de A44 bij afslag 8. Vanuit richting Den Haag: Leiden-Valkenburg-Katwijk-Noordwijk. Vanuit richting Amsterdam: Leiden-Utrecht.
  • Rijdt richting Leiden centrum/Naturalis, over de Plesmanlaan.
  • Bij het derde stoplicht (direct na Naturalis) links.
  • Bij de rotonde rechts
  • Bij de volgende rotonde de 2e afslag links. Dit is de Albinusdreef.
  • Parkeren is mogelijk in de parkeergarage tegenover het ziekenhuis.

2. Openbaar vervoer

Het LUMC ligt op loopafstand aan de achterzijde van Station Leiden Centraal. Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal. Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Bargelaan (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station. Voor een print met de looproute vanaf het station, zie hier.

Ik kwam hier om erachter te komen wat ik de afgelopen twee jaar fout had gedaan tijdens het maken van tentamens. Nu ben ik er dankzij deze cursus achter en weet ik waar ik aan moet werken. Bedankt!
anoniem, enquetereactie