Snellius Gebouw

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Snellius. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Adres

Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden

Routebeschrijving

1. Met de auto

Parkeren

Tegenover het Snellius gebouw is een parkeerterrein, echter deze plaatsen zijn uitsluitend bestemd voor medewerkers van de universiteit. Er is één plek waar vrijwel altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid is. Op het kaartje hierboven (klik erop om te vergroten) is de locatie aangegeven. Nadat je de Einsteinweg bent ingeslagen, neem je eerste mogelijkheid linksaf. Voor dit gebouw kan geparkeerd worden en links van het gebouw ligt ook nog een parkeerterrein. Dit ligt op 10 minuten loopafstand van het Snellius gebouw.

2. Openbaar vervoer

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op 9292.nl. Lopend is het ca. 30 minuten vanaf station Leiden Centraal. Dit wordt niet aangeraden.

Het was mijn wiskunde leraar opgevallen dat ik zulke goede antwoorden gaf. Hij vroeg me de volgende dag (na het examen) erna en toen ik zei dat ik in Leiden was geweest zei hij dat dat een hele hoop verklaarde.
anoniem, enquetereactie