Sylvius Laboratorium

Op deze pagina vind je adres-, route- en parkeerinformatie voor de locatie Sylvius Laboratorium. Informatie over andere locaties is hier te vinden.

Adres

Sylviusweg 72
2333 BE Leiden

Routebeschrijving

1. Met de auto

Je kan een van de onderstaande routebeschrijvingen volgen, of een routebeschrijving op maat maken via Google Maps. Om dit laatste doen: klik hier en vervolgens op 'routebeschrijving'.

Parkeren:

Hier en daar zijn plekken langs de weg, maar de meeste parkeerplaatsen zijn bestemd voor medewerkers van de universiteit. Er is één plek waar vrijwel altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid is. Op het kaartje hierboven (klik erop om te vergroten) is de locatie aangegeven. Nadat je de Einsteinweg bent ingeslagen, neem je eerste mogelijkheid linksaf. Voor dit gebouw kan geparkeerd worden en links van het gebouw ligt ook nog een parkeerterrein. Dit ligt op 10 minuten loopafstand van het Sylvius.

2. Met de fiets of lopend (5 / 15 minuten vanaf station Leiden centraal):

  • Via de achterzijde verlaat je station Leiden (zijde: LUMC/Oegstgeest), richting de hoofdingang van het LUMC.
  • Voor de hoofdingang rechts aanhouden tot het einde van de parkeergarage (Albinusdreef).
  • Bij de rotonde ga je linksaf de Sandifortdreef in.
  • Bij de volgende rotonde ga je rechts de Zernikedreef op.
  • Je passeert een TNO-laboratorium aan je rechterzijde, aan het einde van dit gebouw ga je naar rechts.
  • Na ongeveer 200 meter steek je de brug over, daarna de parkeerplaats oversteken en rechtdoor naar de hoofdingang van het Sylvius Laboratorium.

3. Openbaar vervoer

Kijk voor een routeplanning met het openbaar vervoer op 9292.nl. Lopend is het ca. 25 minuten vanaf station Leiden Centraal. Dit wordt niet aangeraden.

Vanaf de Wassenaarseweg is het gebouw goed te zien en te herkennen aan de tekst "Biopartners" op het gebouw. Zie ook de foto's.

Drie dagen zweten; Meer sommen dan ooit. Maar niet te vergeten: Zo goed was de uitleg ook nooit. Ik hoop nu alleen nog, Dat ik de samenvatting die we hebben opgebouwd, Ook tijdens het eindexamen toch Heel goed onthoud.
anoniem, enquetereactie