Decanen

De belangstelling voor deze cursussen wordt ieder jaar groter. In het afgelopen jaar moesten wij helaas tientallen leerlingen teleurstellen. Dit is niet alleen voor de decanen, leerlingen en ouders frustrerend, maar ook voor ons. Dit probleem wordt met name veroorzaakt doordat veel aanmeldingen pas op het allerlaatste moment bij ons binnenkomen. Wij zijn dan niet meer in staat hierop verantwoord te anticiperen, vooral omdat we vasthouden aan maximaal 5 leerlingen per docent. Hoe eerder dus de aanvragen bij ons binnenkomen, hoe beter wij het aantal docenten kunnen afstemmen op het aantal en de aard van de aanvragen (gewenst vak, gewenste periodes, etc.).

Gezien het bovenstaande zouden wij uw medewerking willen vragen om uw leerlingen nu al over de cursussen te informeren. Wellicht kan dit door (één van) onderstaande documenten op te nemen in bijvoorbeeld uw schoolkrant, ouderbrief of op uw internetsite. De volgende documenten zijn beschikbaar:

Redactioneel artikel 2016-2017
(bijvoorbeeld voor in de schoolkrant of de ouderbrief)
PDF
 
Brieven Examencursus
 
Informatiebrief leerlingen Examencursus 2017 PDF
Informatiebrief decaan / conrector Examencursus 2017 PDF
 
Brieven Herkansingscursus
 
Informatiebrief leerlingen Herkansingscursus 2017 PDF
Informatiebrief decaan / conrector Herkansingscursus 2017 PDF
 
Brieven Stoomcursus
 
Informatiebrief leerlingen Stoomcursus 2017 PDF
Informatiebrief decaan / conrector Stoomcursus 2017 PDF

 

Posters, flyers en brochures kunnen opgevraagd worden

Voor u en voor uw leerlingen is divers materiaal beschikbaar dat u kunt bestellen door ons een e-mail te sturen.

 

De cursus voldeed perfect aan mijn behoeften. De examenstof werd vanaf begin tot eind op duidelijke wijze doorgenomen waardoor ik de achterstand die ik anderhalf jaar had opgebouwd in korte tijd kon inhalen. Bovendien was de sfeer tijdens de cursus ook erg goed. De 'leraar' en zijn assistenten waren erg aardig en na de eerste dag ging ik er met plezier heen.
Jonas van Donselaar, Kennemer Lyceum, Overveen