Kerstvakantiecursus

Welkom op de pagina van de Kerstvakantiecursus. Deze cursus wordt al 20 jaar georganiseerd door de Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL) in samenwerking met de Universiteit Leiden. Vanaf 1 september 2017 is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Kerstvakantiecursussen voor 2017-2018.

Tijdens de Kerstvakantiecursus behandelen we vooral de examenonderwerpen die op scholen meestal in de voorexamenklas behandeld worden (4 havo of 5 vwo) (klik hier voor een overzicht van welke examenonderwerpen aan de orde komen). Door het opfrissen van de basis-examenstof en het dichten van eventuele gaten in het fundament zul je merken dat je nieuwe onderwerpen veel gemakkelijker begrijpt. Bovendien neemt daarmee je zelfvertrouwen toe. Ook zal er uitgebreid worden geoefend met onze bekende stappenplannen.

We raden je aan eerst de inleiding door te lezen. Hier vind je meer specifieke informatie over de opzet van de cursussen, praktische informatie en cursuskosten. Ook in het onderdeel FAQ's worden veel vragen beantwoord. Er is veel belangstelling voor de Examencursus. Meld je dus tijdig aan!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Actuele informatie

Overige informatie

    • Wil je een taal volgen tijdens de Kerstvakantiecursus? Kijk dan even bij de Talentrainingen!
    • Een omschrijving van al onze cursussen vind je op de overzichtspagina. In onze agenda vind je een actueel overzicht van alle door ons aangeboden cursussen. 
"Als schooldecaan wist ik al langer van het bestaan van deze trainingen af, maar nu heb ik van nabij gezien hoe het werkt en dat het werkt."
Maia van der Veen (ouder en decaan Keizer Karel College)