Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Coronavirus

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op donderdag 24 maart 2022.

 

  • Voor alle cursusreeksen geldt: mochten trainingen door ons geannuleerd worden in verband met het coronavirus, dan wordt je inschrijving kosteloos geannuleerd en krijgen alle leerlingen die de betaling al voldaan hebben het volledige cursusbedrag teruggestort.
  • Vanwege het coronavirus bouwen we op dit moment extra capaciteit in, zodat de cursus toch kan doorgaan indien er docenten uitvallen. Mocht onverhoopt toch een cursus komen te vervallen dan word je automatisch verplaatst naar een van je andere (beschikbare) periodes. 
  • Uiteraard houden wij tijdens onze trainingen de richtlijnen van het RIVM aan. Lees hieronder de regels die we op de cursus hanteren.

Heb je milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? En/of heb je plotseling verlies van reuk of smaak? Doe dan meteen een zelftest of maak een testafspraak bij de GGD. Is de uitslag van de zelftest positief, maak dan een afspraak bij de GGD om de testuitslag te laten controleren. Bij een positieve uitslag van de (zelf)test, kun je helaas niet naar de cursus komen. Meld je af door ons een mailtje te sturen. Je mag de cursus op een later moment inhalen.

Als de uitslag van de zelftest of de test bij de GGD negatief is, dan had je op het moment dat je getest werd geen infectie met het coronavirus SARS-CoV-2. Je hoeft dus volgens het RIVM niet meer thuis te blijven en mag weer doen wat je normaal ook zou doen (bijv. werken of naar school). Zie deze pagina van het RIVM. Je mag in dat geval dus naar de cursus komen.

  • We volgen de regels van de overheid.
  • Leerlingen en docenten blijven thuis bij een positieve (zelf)testuitslag. 24 uur geen klachten en minimaal 5 dagen na start van de symptomen? Dan kun je gerust naar de cursus komen.