Verhoog je examencijfer!

Welkom op de pagina van de Examencursus 2015 van de Universiteit Leiden en de Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL). Al meer dan 15 jaar worden op onze universiteit examentrainingen gegeven. Deze driedaagse cursussen worden vijftien keer aangeboden tussen 14 februari en 25 mei 2015 (deels voorjaarsvakantie en deels meivakantie).

De Examencursus is erop gericht havo- en vwo-leerlingen optimaal op het eindexamen voor te bereiden. Ook nemen steeds meer leerlingen deel aan de cursus om hun inlotingskans te vergroten voor een studie waarvoor een numerus fixus geldt. De examenstof en onze bekende stappenplannen worden uitgebreid geoefend tijdens de cursus. Zo neemt niet alleen je zelfvertrouwen toe maar ga je tevens goed voorbereid het examen in.

We raden je aan eerst de inleiding door te lezen. Hier vind je meer specifieke informatie over de inhoud van de cursussenpraktische informatie en cursuskosten. Ook in het onderdeel FAQ's worden veel vragen beantwoord. Er is veel belangstelling voor de Examencursus. Meld je dus tijdig aan!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. 

Actuele informatie

  • Afgelopen voorjaar was het NOS journaal op bezoek bij de Examencursus. Bekijk het item.
  • Benieuwd hoe de examens te maken waren met behulp van de op de cursus behandelde kennis en vaardigheden? Bekijk de examenanalyses!
  • "Like" onze Facebookpagina en win een Examencursus! Ook handig voor (examen)tips die we regelmatig posten.

Ervaar het enthousiasme van Renee


Meer videoreacties

 

Economie Economie, het is een ramp voor mij Economie, het maakt me echt niet blij Economie, zo'n stoomcursus, een nachtmerrie Ik moest van mijn ouders, en maakte veel herrie Economie, achteraf viel het toch wel mee Van alles geleerd over EV en P Economie, ik had veel te vragen en toch het begint nu te dagen!
anoniem, enquetereactie