Examencursus

Welkom op de pagina van de Examencursus. Deze examentraining wordt al 20 jaar georganiseerd door de Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL) in samenwerking met de Universiteit Leiden. Deze driedaagse cursussen worden zeventien keer aangeboden tussen 18 februari en 21 mei 2017 (deels voorjaarsvakantie en deels meivakantie).

De Examencursus is erop gericht havo- en vwo-leerlingen optimaal op het eindexamen voor te bereiden. Ook nemen steeds meer leerlingen deel aan de examentraining om hun toelatingskans te vergroten voor een studie waarvoor een numerus fixus (decentrale selectie) geldt. De examenstof en onze bekende stappenplannen worden uitgebreid geoefend tijdens de cursus. Zo neemt niet alleen je zelfvertrouwen toe maar ga je tevens goed voorbereid het examen in.

We raden je aan eerst de inleiding door te lezen. Hier vind je meer specifieke informatie over de inhoud van de cursussen, praktische informatie en cursuskosten. Ook in het onderdeel FAQ's worden veel vragen beantwoord. Er is veel belangstelling voor de Examencursus. Meld je dus tijdig aan!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 • "Like" onze Facebookpagina en win een Examencursus! Ook handig voor (examen)tips die we regelmatig posten. 

Ervaar het enthousiasme van Renee


Meer videoreacties

 

Voor mij is wiskunde geen probleem meer Iedere keer weet ik het antwoord weer Met leraren als deze is het allemaal simpel Volgend jaar slaag ik zeker met vlag en wimpel Dank jullie wel, de cursus is top en Leiden een superstad Ik weet geen andere plek waar ik het zo naar mijn zin had
anoniem, enquetereactie