Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakkenoverzicht Herkansingscursus

De herexamentrainingen in 2023 vinden plaats op twee momenten:

  • periode 1 (vrijdag 16 juni tot en met maandag 19 juni 2023)
  • periode 2 (vrijdag 23 juni tot en met maandag 26 juni 2023). 

In 2023 wordt het tweede tijdvak uitgebreid van vier naar tien dagen. Om die reden bieden we dit jaar de Herkansingscursus op twee momenten aan. In periode 2 (23 – 26 juni) zal de cursus voor een beperkt aantal vakken worden gegeven. Dit is afhankelijk van het examenrooster. In het vakkenoverzicht hieronder is te lezen wanneer welke vakken aangeboden worden.

Een Herkansingscursus duurt (afhankelijk van het vak en niveau) twee, drie of vier dagen. Hieronder kun je te zijner tijd zien voor welke vakken SSL de cursus aanbiedt en hoe lang elke cursus duurt. Aanmelden voor een Herkansingscursus is mogelijk vanaf 14 juni 2023 12:00 uur (de dag dat de normering van het eerste tijdvak bekend wordt gemaakt).

Toelichting bij het vakkenoverzicht voor de Herkansingscursus:
Een egaal gekleurd vakje geeft aan dat de cursus de volledige vier dagen zal duren. Bij een vakje met een (i), kun je door je muis over de (i) te bewegen zien op welke dagen de training voor het betreffende vak wordt aangeboden. Wanneer je je inschrijft voor een Herkansingscursus wordt verwacht dat je iedere dag aanwezig bent. Het is niet mogelijk om je aan te melden voor een deel van de dagen of voor andere dagen dan hier staan aangegeven.

 

Vakkenoverzicht Herkansingscursus vwo

Vakkenoverzicht Herkansingscursus havo

Periodeoverzicht Herkansingscursus