Overslaan en naar de inhoud gaan
 
De Leidse Examentraining

Vakkenoverzicht Herkansingscursus

De herexamentrainingen duren (afhankelijk van het vak en niveau) twee, drie of vier dagen. Hieronder kun je op 1 juli zien voor welke vakken SSL de cursus aanbiedt en hoe lang elke cursus duurt. 

Op dinsdag 28 juni om 17:00 uur sluiten de aanmeldingen tijdelijk. Op vrijdag 1 juli (de dag dat de normering van het tweede tijdvak bekend wordt gemaakt) is aanmelden weer mogelijk vanaf 8:00 uur. Let op: Meld je alleen aan als je zeker weet dat je de cursus wilt volgen, dus als je zeker weet dat je in het derde tijdvak een examen maakt. Vrijblijvend reserveren is helaas niet mogelijk.


Toelichting bij het vakkenoverzicht voor de Herkansingscursus:
Een egaal gekleurd vakje geeft aan dat de cursus de volledige vier dagen zal duren. Bij een vakje met een (i), kun je door je muis over de (i) te bewegen zien op welke dagen de training voor het betreffende vak wordt aangeboden. Wanneer je je inschrijft voor een Herkansingscursus wordt verwacht dat je iedere dag aanwezig bent. Het is niet mogelijk om je aan te melden voor een deel van de dagen of voor andere dagen dan hier staan aangegeven.

 

Vakkenoverzicht Herkansingscursus vwo

Vakkenoverzicht Herkansingscursus havo

Periodeoverzicht Herkansingscursus