Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining scheikunde

Vind je het lastig om reactievergelijkingen op te stellen of om opgaven te maken met zuren en basen? Zijn er examenonderwerpen waar je nog niets van begrijpt of ben je het overzicht over de examenstof kwijt? Kom dan een examentraining scheikunde volgen in Leiden!

Tijdens de examentraining scheikunde van SSL behandelen we de onderwerpen die belangrijk zijn voor het eindexamen en ga je veel oefenen met echte examenopgaven. Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal voorbereid en met zelfvertrouwen je eindexamen ingaat.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Als je een examentraining scheikunde bij SSL Leiden volgt, weet je zeker dat je goed wordt voorbereid op je eindexamen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van eindexamenkandidaten hebben wij een unieke lesmethode ontwikkeld. De examentraining is intensief en richt zich specifiek op het verbeteren van examenresultaten. Daarnaast word je persoonlijk begeleid en wordt al je werk nagekeken, zodat we je veel persoonlijke tips kunnen geven. 

Onze docenten zijn enthousiast en hebben allemaal een intensief opleidingstraject gevolgd. Ze helpen je graag om het beste in jezelf naar boven te halen! En onze methode werkt: meer dan 90 procent van onze leerlingen slaagt voor het eindexamen. Gemiddeld stijgt je cijfer na het volgen van een examentraining bij SSL met een hele punt.

De examentraining scheikunde wordt gegeven voor leerlingen van havo en vwo. De trainingen duren twee tot drie dagen en worden aangeboden in weekenden en vakanties. Wij bieden de examentrainingen scheikunde al vanaf oktober aan. Je kunt dus het hele jaar door bij ons terecht voor hulp bij de voorbereiding op het scheikunde examen, zoals in de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie. Als je al vroeg een training volgt, kun je je opgedane kennis bovendien ook nog gebruiken bij de schoolexamens! 

Kijk in het vakkenoverzicht voor alle data waarop de examentraining wordt aangeboden.

Naar het vakkenoverzicht

Ga je van 5 naar 6 vwo en vind je scheikunde erg lastig? Schrijf je dan in voor de Stoomcursus scheikunde. Tijdens deze cursus wordt alle basis examenstof uit 4 en 5 vwo herhaald en oefen je alvast met examenopgaven, waardoor je optimaal aan je eindexamenjaar begint!

Mocht je onverhoopt niet slagen voor je examen scheikunde, dan kun je bij ons een Herexamentraining volgen.