Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining economie

Voor een examentraining economie ben je bij Stichting Studiebegeleiding Leiden aan het juiste adres. Door het volgen van onze examentraining economie, weet jij bij je eindexamen precies hoe je de verschillende soorten vragen moet aanpakken en kom jij zo tot de juiste antwoorden. De voor het eindexamen economie belangrijkste onderwerpen worden door onze docenten aan je uitgelegd. Bij onze examentrainingen maken we gebruik van eigen lesmateriaal. Bovendien leren wij je tijdens de training onze befaamde stappenplannen te gebruiken, waardoor je voortaan met veel meer zelfvertrouwen aan de slag kunt met eindexamenopgaven.

Denk jij dat je nog wel wat extra hulp kunt gebruiken om je eindexamen voor het vak economie te halen of wil je gewoon gaan voor het beste resultaat? Dan raden we je zeker aan om onze examentraining economie te volgen. Aanmelden kan via ons inschrijfformulier. Wacht hier niet te lang mee, want onze examentrainingen zitten vaak snel vol.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Wij organiseren de examentraining economie op zowel vwo- als havo-niveau. De examentrainingen wordt aangeboden in de periode oktober tot en met mei en vinden plaats in weekenden en schoolvakanties, zoals de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie. Kijk voor het actuele aanbod van de examentraining economie in ons vakkenoverzicht.

Naar het vakkenoverzicht

Onze examentrainingen vinden plaats op locaties dichtbij station Leiden Centraal en zijn daardoor goed bereikbaar. Voor degenen die verder weg wonen, maar toch bij ons een examentraining economie willen volgen, hebben wij op onze website enkele overnachtingsmogelijkheden op een rijtje gezet.

Naast de examentraining economie zijn er nog andere opties om je economiecijfer te verbeteren bij Stichting Studiebegeleiding Leiden.

Zit je in 5 vwo en wil je je optimaal voorbereiden op je examenjaar? Dan raden we je aan om in de zomervakantie onze Stoomcursus economie te volgen. Deze cursus zorgt ervoor dat je vol vertrouwen je eindexamenjaar in zal gaan en de economielessen op school goed zal kunnen volgen.

Mocht je onverhoopt niet in één keer slagen voor je eindexamen, omdat je cijfer voor economie helaas te laag was, schrijf je dan in voor onze Herkansingscursus. Hierbij wordt je in een paar dagen klaargestoomd voor het maken van je herkansing. Gemiddeld stijgt het cijfer hierbij met anderhalve punt!