Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining Utrecht

Ben je op zoek naar examentraining in de buurt van Utrecht? Volg dan een examentraining van Stichting Studiebegeleiding Leiden, dé examentrainer met meer dan 25 jaar ervaring. Onze leerlingen komen vanuit het hele land. Ook veel leerlingen uit Utrecht volgen bij ons een examentraining. De locaties van de examentrainingen van SSL zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vrijwel al onze locaties zijn op loopafstand van station Leiden Centraal. Ook zijn er goede overnachtingsmogelijkheden in de buurt, mocht je na een dag examentraining niet terug willen naar Utrecht. Bovendien kunnen we je in dezelfde klas plaatsen als je vrienden en/of vriendinnen uit Utrecht, als je dat aangeeft bij je aanmelding. Zo hoef je niet alleen te reizen.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Stichting Studiebegeleiding Leiden verzorgt al meer dan 25 jaar examentrainingen voor eindexamenkandidaten. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze examentrainingen en evalueren deze constant. Ook zijn worden onze docenten door ons opgeleid, zodat zij precies weten hoe ze leerlingen het beste kunnen helpen. Bovendien herzien wij jaarlijks ons lesmateriaal, waardoor onze examentrainingen optimaal aansluiten op het centraal eindexamen. Dus, ben je opzoek naar een examentraining in Utrecht, zet een stapje verder en volg een examentraining bij Stichting Studiebegeleiding Leiden voor optimale voorbereiding op je eindexamen. Klik hier om je direct in te schrijven.

De examentrainingen van SSL duren twee of drie dagen. Je kunt het hele examenjaar door examentrainingen bij ons volgen. Je kunt bij ons terecht in de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie, maar ook in veel weekenden tussen de vakanties door. Alle data vind je terug in de cursusagenda. De trainingen vinden plaats in weekenden en vakantieweken.

Stichting Studiebegeleiding Leiden organiseert examentrainingen voor zowel havo als vwo. Wij bieden voor de volgende vakken examentrainingen aan:

In het vakkenoverzicht zie je wanneer je welk vak kunt volgen.

Naar het vakkenoverzicht

Kom je uit Utrecht en ben je enthousiast geworden over onze examentraining? Meld je dan direct aan via ons aanmeldformulier. Wacht hier niet te lang mee, want onze cursussen raken snel vol. Als je op tijd bent en dit aangeeft bij je aanmelding, kunnen we je in dezelfde klas plaatsen als je klasgenootjes uit Utrecht.

Naast onze examentrainingen bieden wij ook andere cursussen aan die zeker de moeite waard zijn om vanuit Utrecht naar Leiden te komen. Zo bieden wij in de zomer de Stoomcursus aan voor leerlingen uit 5 vwo die zich optimaal willen voorbereiden op het examenjaar. Tijdens deze cursussen wordt de belangrijkste examenstof uit de vierde en vijfde klas herhaald. Mocht je onverhoopt niet in één keer slagen voor je eindexamen, dan raden wij iedereen uit Utrecht aan om bij ons een Herkansingscursus te volgen.