Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining Engels

Voor een examentraining Engels zit je goed bij Stichting Studiebegeleiding Leiden. Al meer dan 25 jaar helpen wij eindexamenkandidaten om hun eindexamen Engels te halen. In veruit de meeste gevallen is dit succesvol, meer dan 90% van onze leerlingen slaagt in één keer! Zowel wij als onze leerlingen noemen vaak de heldere uitleg en duidelijk stappenplannen als oorzaak hiervan. Daarbij is er tijdens onze examentraining Engels ook veel ruimte voor individuele begeleiding, zodat alle problemen direct kunnen worden verholpen. Met de strategieën die tijdens onze examentraining worden aangeleerd kunnen leerlingen zelfs in de lastigste Engelse teksten (of luisterfragmenten) het juiste antwoord vinden. Wij merken ook dat leerlingen hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen en zich minder zorgen maken over het eindexamen.

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken ter voorbereiding op je eindexamen Engels? Schrijf je dan snel in voor onze examentraining. Wacht hiermee niet te lang, want de trainingen raken altijd snel vol.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

SSL is ontstaan vanuit een samenwerking met Universiteit Leiden en is sinds enkele jaren zelfstandig. Dit motiveert ons des te meer om onze leerlingen de beste service te bieden. Om dit te bewerkstelligen hechten wij veel waarde aan evaluatie van onze organisatie, onze methodes en onze docenten. Ook leerlingen wordt achteraf gevraagd om de examentraining Engels te evalueren. De feedback die wij binnenkrijgen wordt altijd meegenomen in de planning van nieuwe cursussen. Bovendien wordt ons lesmateriaal jaarlijks volledig aangepast aan de laatste exameneisen. Hierbij worden onze docenten bijgeschoold zodat hun uitleg tijdens de examentraining Engels perfect aansluit op dit lesmateriaal. Hierdoor kunnen leerlingen na het volgen van de cursus thuis verder oefenen om de geleerde stappenplannen nog beter onder de knie te krijgen.

De examentrainingen Engels van SSL sluiten perfect aan op het centraal eindexamen. Strategieën en tips voor Engels leesvaardigheid worden hierbij tot in detail behandeld. Onze docenten zijn opgeleid om jou hiermee zelf tot het juiste antwoord te laten komen. Hierdoor kun je tijdens je eindexamen zonder hulp alle opdrachten maken. 

Volg je een examentraining Engels voor half januari, dan wordt naast leesvaardigheid ook luistervaardigheid behandeld. Zo ben je optimaal voorbereid op je centraal examen én op de luistertoetsen die half januari worden afgenomen.

De examentrainingen Engels van SSL duren 2 of 3 dagen en worden aangeboden tussen oktober en mei. In het vakkenoverzicht kun je terugzien wanneer de cursussen precies worden aangeboden.

Naar het vakkenoverzicht

De examentrainingen vinden plaats in de weekenden en vakanties en zijn dus voor leerlingen vanuit het hele land te volgen. Omdat veel van onze leerlingen van verder weg komen, hebben wij ook een overzicht van de overnachtingsmogelijkheden gemaakt. Overigens zijn de locaties waarop de examentraining Engels plaatsvindt ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze bevinden zich vrijwel allemaal op loopafstand van station Leiden Centraal.

Ben je op zoek naar een een cursus Engels in een andere periode? Kijk dan eens bij onze andere cursusreeksen. Zo bieden wij in juni en juli Stoomcursussen Engels aan voor leerlingen die net klaar zijn met 5 vwo en zich optimaal willen voorbereiden op het examenjaar. Ook kunnen we je helpen als je onverhoopt een herexamen Engels moet maken. Kijk in dat geval eens bij onze herexamentraining.

Tevreden leerling bij een examentraining Engels van SSL Leiden.
Leerlingen bij een examentraining Engels van SSL Leiden.