Overslaan en naar de inhoud gaan
 
De Leidse Examentraining

Examentraining Den Haag

Voor een examentraining in de buurt van Den Haag ben je bij Stichting Studiebegeleiding Leiden aan het juiste adres. Tijdens onze driedaagse examentrainingen word je perfect voorbereid op het centraal eindexamen. Wij bieden deze trainingen aan op havo- en vwo-niveau voor bijna alle vakken. We bieden examentrainingen aan in de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie, en in weekenden tussendoor. In de cursusagenda staan alle data waarop je bij ons een cursus kunt volgen. Zo is er altijd wel een periode te vinden waarin je vanuit Den Haag naar ons toe kunt komen voor een examentraining.

Tijdens de examentraining wordt alleen stof behandeld die ook echt op het CE getoetst wordt. Deze wordt door onze docenten zodanig helder uitgelegd dat je zelfs de lastigste stof begrijpt en je deze makkelijker uit je hoofd kunt leren. Daarnaast wordt er tijdens onze examentrainingen geoefend met echte examenvragen én leer je hoe je deze het best aan kunt pakken. Hierbij krijg je ook veel individuele begeleiding en persoonlijke tips (waarmee je ook thuis verder aan de slag kunt). Met onze handige stappenplannen zit jij niet meer met je handen in het haar en weet jij tijdens het examen precies hoe je het juiste antwoord vindt op de verschillende soorten vragen. Dat geeft zelfvertrouwen en vermindert stress! Mede hierdoor slaagt meer dan 90% van de leerlingen die bij ons een eindexamentraining heeft gevolgd in één keer, al 25 jaar lang. Overigens zijn onze examentrainingen ook zeer geschikt voor leerlingen die al wel een voldoende staan, maar hun cijfer nog willen verbeteren.

Klinkt dit jou als muziek in de oren, kom dan snel bij ons een Examencursus volgen. Wacht niet te lang met inschrijven, want de plekken zijn gewild.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Onze examentrainingen vinden plaats op verschillende locaties in Leiden, dichtbij het centraal station. Met de trein is vanuit Den Haag ben je er dus zo, maar ook met de auto zijn de locaties prima te bereiken. Als je bij je aanmelding aangeeft dat je de examentraining graag samen met een vriend(in) volgt houden we hiermee rekening bij de indeling. Zo kun je samen vanuit Den Haag naar Leiden reizen om een training bij ons te volgen.

Zoals eerder genoemd biedt SSL examentrainingen aan op havo- en vwo-niveau voor bijna alle vakken:

​​​​​​Onze examentrainingen vinden over het algemeen plaats in de weekenden en vakanties, zodat je niet in de knoop komt met schoolverplichtingen in Den Haag. Wil je weten wanneer de verschillende vakken precies worden aangeboden? Kijk dan in het vakkenoverzicht. Ben je benieuwd naar het programma van de examentraining, kijk dan eens bij de dagindeling.

Naar het vakkenoverzicht

Stichting Studiebegeleiding Leiden biedt niet alleen examentrainingen aan, maar organiseert ook een aantal andere cursusreeksen. Ook hiervoor kun je vanuit Den Haag naar ons toe komen. Zo zijn er de Stoomcursussen voor leerlingen uit 5 vwo die zich in de zomervakantie extra willen voorbereiden op het eindexamenjaar. Mocht je een herexamen moeten doen, dan kun je terecht bij onze Herkansingscursus. Leerlingen die deze training gevolgd hebben scoren gemiddeld 1,5 punt hoger dan tijdens het eerste tijdvak voor het betreffende vak.