Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining Den Haag

Examentraining Den Haag: hoe vind je een goede aanbieder? Wij snappen dat dat heel moeilijk is. Heb je wel eens nagedacht over de examentrainingen van Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL)? Leiden ligt dicht bij Den Haag en wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met examentrainingen. Onze cursussen hebben succes: meer dan 90% van onze leerlingen slaagt in één keer!

Met een twee- of driedaagse Examencursus bereid je je perfect voor op het centraal eindexamen. Je kunt een training volgen in de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie. Ook in weekenden tussendoor geven we examentrainingen. In de cursusagenda vind je alle data. Zo is er bijna altijd wel een periode die je uitkomt.

Tijdens de examentraining behandelen we alleen stof die ook echt op het CE getoetst wordt. Onze docenten leggen de stof duidelijk uit zodat jij alles makkelijker kunt leren. We oefenen met echte examenopgaven én je leert hoe je deze het best aan kunt pakken. Onze individuele begeleiding en goede tips helpen je daarbij. Met onze slimme stappenplannen zit jij niet meer met je handen in het haar en weet je tijdens het examen telkens hoe je het juiste antwoord vindt. Dat geeft zelfvertrouwen en vermindert stress! 

Klinkt dit jou als muziek in de oren, kom dan snel bij ons een Examencursus volgen. Wacht niet te lang met inschrijven, want de plekken zijn gewild.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Onze examentrainingen vinden plaats op verschillende locaties in Leiden, dichtbij het centraal station. Met de trein is vanuit Den Haag ben je er zo, maar ook met de auto zijn de locaties prima te bereiken. Als je bij je aanmelding aangeeft dat je de examentraining graag samen met een vriend(in) volgt houden we hiermee rekening bij de indeling. Zo kun je samen vanuit Den Haag naar Leiden reizen om een training bij ons te volgen.

SSL heeft examentrainingen op havo- en vwo-niveau voor bijna alle vakken:

Wil je weten wanneer de verschillende vakken precies worden aangeboden? Kijk dan in het vakkenoverzicht.

Stichting Studiebegeleiding Leiden biedt niet alleen examentrainingen aan, maar organiseert ook een aantal andere trainingen. Zo zijn er de Stoomcursussen voor leerlingen uit 5-vwo die zich in de zomervakantie extra willen voorbereiden op het examenjaar. Als je een herexamen moet doen, dan kun je terecht bij onze Herkansingscursus. Leerlingen die deze training gevolgd hebben scoren gemiddeld 1,5 punt hoger!