Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining wiskunde B

Veel examenkandidaten zien op tegen het eindexamen wiskunde B. Je moet straks voor je centraal examen alle stof van de afgelopen jaren tegelijk beheersen en kunnen toepassen. Met onze stappenplannen en professionele begeleiding willen wij je graag helpen om meer overzicht en grip op de stof te krijgen. Tijdens een driedaagse examentraining wiskunde B worden alle onderwerpen die belangrijk zijn voor het examen behandeld. Onder begeleiding van geduldige docenten oefen je met examenopgaven. Zo ga jij na je examentraining met nieuw zelfvertrouwen verder!

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Je kunt een twee- of driedaagse examentraining wiskunde B volgen in de periode half oktober t/m mei. De cursussen vinden plaats in weekenden en vakanties, waardoor je het goed kunt combineren met je schoolwerk. In ons vakkenoverzicht zie je precies wanneer deze cursus wordt aangeboden. Daar vind je ook de data van allerlei andere vakken, zoals natuurkunde en scheikunde. 

Naar het vakkenoverzicht

We raden je aan om de examentraining wiskunde B zo vroeg mogelijk te volgen. Op die manier kun je veel oefenen met de stappenplannen en strategieën die je tijdens de cursus leert. Bovendien heb je er ook nog wat aan bij de schoolexamens!

Wil je nog eerder een cursus wiskunde B volgen? Kijk dan eens bij onze stoomcursussen, speciaal voor leerlingen die van 5 naar 6 vwo gaan.

Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL) is ontstaan uit een samenwerking met de Universiteit Leiden en inmiddels hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring met examentrainingen. We bereiden leerlingen voor op hun eindexamen havo of vwo met behulp van duidelijke uitleg en uniek lesmateriaal. Ieder jaar toetsen wij ons materiaal aan de nieuwste examens om onze examentrainingen zo actueel mogelijk te houden.

Lees meer over onze examentraining, of schrijf je direct in!

Docent wiskunde B bij een examentraining van SSL Leiden geeft klassikale uitleg.
Leerling krijgt uitleg tijdens een examentraining wiskunde B van SSL Leiden.