Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining herfstvakantie

Een examentraining in de herfstvakantie volgen, aan het begin van je examenjaar, heeft verschillende voordelen:

  • Je hebt nog ruim voldoende tijd om thuis de stof verder te leren en te oefenen met de stappenplannen en strategieën die je op de examentraining in de herfstvakantie hebt geleerd. 
  • Je kunt je opgedane kennis en vaardigheden ook nog toepassen op de schoolexamens die na de herfstvakantie worden afgenomen.
  • Je begint het examenjaar goed en hebt minder stress in het voorjaar.

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier. Wacht niet te lang, want er is beperkt plek!

Open het inschrijfformulier

Bij SSL doen we er alles aan om jou optimaal voorbereiden op het eindexamen. Door de gestructureerde uitleg van de docenten krijg je grip op de examenstof. In drie dagen behandelen we (vrijwel) alle voor het centraal examen relevante stof! Met onze stappenplannen en strategieën weet je hoe je lastige examenopgaven kunt aanpakken.
Veel onderwerpen die aan bod komen op de cursus zijn ook relevant voor de schoolexamens in het najaar. Daarnaast kun je tijdens het avondprogramma vragen over jouw SE-stof stellen aan onze docenten.

Er zijn verschillende periodes in de herfstvakantie waarin je een examentraining bij SSL kunt volgen. We hebben examentrainingen in de herfstvakanties van regio Noord, Midden en Zuid. Op welke data we welk vak aanbieden vind je in het vakkenoverzicht.

Al onze cursussen, ook de examentrainingen in de herfstvakantie, vinden plaats in Leiden. Vrijwel altijd liggen de cursuslocaties op loopafstand van station Leiden Centraal. Ook met de auto en met de fiets zijn de locaties doorgaans goed bereikbaar.

De cursuskosten zijn afhankelijk van de duur van de examentraining. Een tweedaagse examentraining kost minder dan een driedaagse examentraining. Meer informatie over de cursuskosten vind je op deze pagina.

Dat kan via het inschrijfformulier. Bij je aanmelding kun je aangeven in welke periodes je beschikbaar bent en welke periodes je voorkeur hebben. Hiermee kun je aangeven dat je graag in de herfstvakantie een examentraining wilt volgen bij SSL. Wanneer je beschikbaarheid opgeeft voor periodes waarvoor geen wachtlijst geldt, kunnen we je vrijwel altijd een cursusplek aanbieden.

Natuurlijk kan dat! In dit overzicht kun je zien wanneer we de examentrainingen aanbieden. Dat is niet alleen in de herfstvakantie, maar ook in de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie, de meivakantie en in weekenden tussendoor. Als je in de herfstvakantie niet beschikbaar bent, zijn er dus nog genoeg andere mogelijkheden. Kijk in het vakkenoverzicht om de precieze data te zijn waarop wij examencursussen aanbieden. Inschrijven voor deze cursussen kan ook via het inschrijfformulier.