Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining bedrijfseconomie

Met een examentraining bedrijfseconomie van Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL) ga je goed voorbereid het eindexamen tegemoet! SSL heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van examentrainingen. Tijdens de driedaagse examentraining bedrijfseconomie worden alle onderwerpen die belangrijk zijn voor het examen behandeld. De uitleg en het lesmateriaal zijn volledig afgestemd op de nieuwste exameneisen. Onze docenten geven je heldere uitleg over lastige onderwerpen waarmee jij ingewikkelde examenopgaven gestructureerd kunt aanpakken. Zo kom je niet alleen sneller tot het juiste antwoord, maar weet je ook zeker dat je het zelf kunt. Dat scheelt een hoop examenstress!

Lijkt een examentraining bedrijfseconomie van SSL je wel wat? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

SSL biedt zowel twee- als driedaagse examentrainingen bedrijfseconomie aan. Tijdens de driedaagse cursus wordt alle examenstof behandeld en op de derde dag wordt geoefend met gemengde opgaven. De tweedaagse cursussen zijn geschikt voor leerlingen voor wie een driedaagse cursus iets te intensief is en die bereid zijn een aantal onderwerpen zelf te behandelen. In beide gevallen raden wij leerlingen aan na afloop thuis verder te oefenen met examenopgaven. Deze kunnen bijvoorbeeld gevonden worden op alleexamens.nl.

De reguliere lessen, met een afwisseling van klassikale uitleg en zelfstandig oefenen onder begeleiding van onze docenten, duren van 8:30 uur tot 18:30 uur. Daarnaast is er in de avond mogelijkheid tot het volgen van het avondprogramma waar extra aandacht is voor de onderwerpen die jij lastig vindt.

Tijdens onze examentraining bedrijfseconomie wordt gebruikgemaakt van eigen lesmateriaal. Dit lesmateriaal is volledig afgestemd op het nieuwe programma van bedrijfseconomie. Hierdoor is er genoeg oefenmateriaal en ben je goed voorbereid op het examen.

De examentrainingen van SSL vinden plaats in Leiden. Door de centrale ligging van de stad zijn onze trainingen goed bereikbaar voor leerlingen uit het hele land. Vrijwel alle locaties waarop wij lesgeven liggen op loopafstand van station Leiden Centraal. Leerlingen die ver weg wonen kiezen er vaak voor om in Leiden te overnachten. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Het volgen van een examentraining kan in weekenden en vakanties in de periode half oktober tot en met half mei. Voor het actuele aanbod van de trainingen voor bedrijfseconomie kun je kijken in het vakkenoverzicht. Hier staat ook vermeld welke examentrainingen twee en welke drie dagen duren.

Naar het vakkenoverzicht

Naast examentrainingen biedt SSL een aantal andere cursussen aan gedurende de rest van het jaar. Leerlingen die onverhoopt een herkansing moeten maken voor bedrijfseconomie kunnen bij ons een Herkansingscursus volgen in de week na de bekendmaking van de examenuitslag. Zit je in 5-vwo en ga je volgend jaar eindexamen bedrijfseconomie doen? Dan kun je in de zomervakantie alvast een Stoomcursus volgen.