Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining Rotterdam

Ieder jaar volgen veel leerlingen uit Rotterdam een examentraining bij Stichting Studiebegeleiding Leiden. Sommigen zijn bang het examen niet te gaan halen. Anderen willen hun cijfer nog iets hoger krijgen. Allemaal melden zij zich aan voor onze examentrainingen en komen vanuit Rotterdam naar ons toe. Wij organiseren trainingen op havo- en vwo-niveau voor de bijna alle examenvakken. Onze examentrainingen zijn erop gericht jou de strategieën te leren en het zelfvertrouwen te geven om op het eindexamen zelf tot de juiste antwoorden te komen. Onze leerlingen zijn daar erg positief over. Ben jij ook benieuwd naar wat wij je kunnen bieden of ben je al heel enthousiast? Hier lees je meer informatie. Of schrijf je meteen in via het inschrijfformulier

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Onze examentrainingen vinden plaats in de vakanties en weekenden en zijn dus prima te volgen als je vanuit Rotterdam komt. Je kunt onder andere bij ons terecht in de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie.

Onze examentrainingen vinden plaats op locaties die vrijwel allemaal op loopafstand van station Leiden Centraal liggen en zijn dus vanuit Rotterdam gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bovendien zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt, waardoor je niet per se terug naar Rotterdam hoeft aan het einde van de cursusdag. Als je ervoor kiest om bij een gastgezin te blijven slapen tijdens je examentraining verzorgen zij vaak je lunch en sommigen brengen je naar de cursuslocatie of hebben een fiets te leen. Wil jij samen met klasgenootjes uit Rotterdam een examentraining volgen bij Stichting Studiebegeleiding Leiden? Geef dan bij je aanmelding aan dat je bij elkaar in de klas wil.

Wij zijn dé Leidse examentrainer met meer dan 25 jaar ervaring en zijn ontstaan vanuit een samenwerking met Universiteit Leiden. Door de jaren heen hebben wij onze werkwijze constant geëvalueerd en verbeterd, iets wat wij zullen blijven doen om onze leerlingen uit Rotterdam zo goed mogelijk te kunnen helpen. Jaarlijks herzien wij ons lesmateriaal dat speciaal voor onze examentrainingen wordt samengesteld. Ook leiden wij onze docenten zelf op, zodat zij beschikken over uitstekende didactische vaardigheden waarmee ze jou leren om op eigen kracht examenopgaven op te lossen. Niet alleen vanwege de goede resultaten komen leerlingen vanuit Rotterdam naar ons toe voor het volgen van een examentraining. Ook de positieve sfeer tijdens onze cursussen wordt vaak genoemd in de reacties van onze leerlingen.

Wij geven examentrainingen voor leerlingen uit 5-havo en 6-vwo. Bijna alle vakken bieden we aan. Wil je weten wanneer jouw vak aan bod komt? Kijk dan in het uitgebreide vakkenoverzicht. De vakken die wij aanbieden zijn:

Onze examentrainingen vinden plaats van oktober tot en met mei. Wil je in een andere periode een training volgen, ben je op zoek naar hulp bij je herkansing of ben jij een Rotterdamse 5 vwo-er die met meer zekerheid het examenjaar in wil gaan? Kijk dan eens bij onze andere cursussen: Stoomcursus, Herkansingscursus.