Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining wiskunde

Denk je erover om een examentraining wiskunde te volgen? Dan ben je hier op de juiste plek! Stichting Studiebegeleiding Leiden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van examentrainingen. Of je nu wiskunde A of wiskunde B volgt, op havo- of vwo-niveau eindexamen doet, wij kunnen je helpen! Wij organiseren namelijk verschillende examentrainingen voor deze verschillende vakken en niveaus. Tijdens onze driedaagse examentraining wiskunde komen alle belangrijke onderwerpen aan bod. Wil jij je ook optimaal voorbereiden op je eindexamen wiskunde? Geef je dan op via het inschrijfformulier. Doe dit zo snel mogelijk, want er is vaak meer belangstelling dan dat er plekken zijn. Zijn er ook nog andere vakken waarbij je nog extra hulp kunt gebruiken? Wij bieden ook voor andere vakken examentraining aan.

 

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Wat onze examentraining wiskunde uniek maakt zijn onder andere de persoonlijke aandacht en de directe feedback die je ontvangt van onze docenten. Ook onze befaamde stappenplannen, welke ervoor zorgen dat je elke examensom aankunt, worden zeer gewaardeerd door de leerlingen die bij ons een examentraining  volgen. Daarnaast werken wij bij de examentraining wiskunde uitsluitend met door onszelf ontwikkeld lesmateriaal, wat we bovendien ieder jaar aanpassen aan de laatste exameneisen. 

Je kunt van oktober tot en met mei examentrainingen van SSL volgen. De meeste examentrainingen vallen in de weekenden en vakanties, zodat deze goed te combineren zijn met schoolverplichtingen. Kijk in het vakkenoverzicht voor de exacte data.

Naar het vakkenoverzicht

Al onze trainingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien onze locaties dichtbij station Leiden Centraal liggen. Kom je van ver en wil je tijdens de driedaagse examentraining wiskunde in Leiden verblijven, kijk dan op onze website voor diverse overnachtingsmogelijkheden.

Een examentraining is niet het enige wat Stichting Studiebegeleiding Leiden te bieden heeft om je resultaten voor wiskunde te verbeteren. Zo organiseren wij Stoomcursussen voor leerlingen uit 5-vwo die zich goed willen voorbereiden op het eindexamenjaar. Voor degenen die onverhoopt niet direct slagen voor het eindexamen vanwege een tegenvallend cijfer voor wiskunde, organiseren wij vierdaagse Herkansingscursussen.

 

Leerling krijgt uitleg tijdens een examentraining wiskunde van SSL Leiden.
Tevreden leerlingen bij een examentraining wiskunde van SSL Leiden.