Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining vwo

Of je nu een beter overzicht wilt van de examenstof, een kleine achterstand wilt inhalen of onder begeleiding veel met examenopgaven wilt oefenen: wij helpen je graag om je met onze examentraining vwo zo goed mogelijk op je eindexamen voor te bereiden. 

Wij zetten de examenstof voor vwo overzichtelijk voor je op een rij en geven je veel tips. Met onze unieke stappenplannen leer je hoe je examenopgaven het beste kunt aanpakken. Onze docenten leggen duidelijk uit en hebben veel tijd om jou persoonlijk te begeleiden. Omdat al je opgaven worden nagekeken, kunnen we je vooruitgang in de gaten houden en geven we je toegespitste feedback.  

Al meer dan 25 jaar organiseert SSL Leiden examentrainingen voor vwo-leerlingen. Met onze speciaal ontwikkelde lesmethodes en het intensieve opleidingstrajecten dat onze docenten volgen, onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Leerlingen die een examentraining bij ons hebben gevolgd, halen gemiddeld een punt hoger voor hun centraal examen dan voor hun schoolexamens.

Je kunt vanaf de herfstvakantie bij ons terecht voor een examentraining vwo. Ook in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en een groot aantal weekenden staan we voor je klaar. Wil je nog eerder een cursus volgen? Denk dan eens aan de Stoomcursus speciaal voor 5-vwo'ers aan het begin van de zomervakantie. Alle cursusdata vind je terug in de cursusagenda.

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. Wacht niet te lang, want onze cursussen raken altijd snel vol!

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Momenteel bieden we vwo-examentrainingen aan voor deze vakken: 

In het vakkenoverzicht vind je precies wanneer je welke examentraining kunt volgen. Weet je nog niet zeker welke training je wilt volgen of wanneer? Stuur ons even een mailtje, we denken graag met je mee.

Naar het vakkenoverzicht

Steeds meer vwo-leerlingen willen een of meerdere examentraining(en) bij SSL Leiden volgen. Onze trainingen zijn snel volgeboekt. Schrijf je dan ook op tijd in, zodat je niet op een wachtlijst wordt geplaatst. 

---- Open het inschrijfformulier ----

De examentrainingen voor vwo vinden plaats van oktober tot en met mei. Hier kun je zien wanneer welk vak wordt aangeboden. Ook bieden we in de zomervakantie cursussen aan voor leerlingen die van 5 naar 6 vwo gaan: de Stoomcursussen. Moet je een herexamen maken? Dan kun je in juni bij ons terecht voor een Herkansingscursus.

Vrijwel alle cursuslocaties voor de examentrainingen bevinden zich vlakbij station Leiden Centraal. 

Iedere examentraining verwelkomen we leerlingen uit het hele land in Leiden. Veel leerlingen komen met de trein of worden met de auto gebracht. Moet je ver reizen om naar Leiden te komen? Kijk dan eens bij de verschillende overnachtingsmogelijkheden.

 

Docent kijkt na tijdens examentraining vwo van SSL Leiden.
Docent tijdens examentraining vwo van SSL Leiden.