Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining Haarlem

Examentraining Haarlem: waar begin je met zoeken, waar wil je een training volgen? Heb je al wel eens aan Leiden gedacht? Op slechts twintig treinminuten van Haarlem vind je SSL Leiden, dé examentraining met meer dan 25 jaar ervaring. Onze leerlingen komen vanuit het hele land om een of meerdere van onze meerdaagse examentrainingen te volgen. En met succes: meer dan 90% van onze leerlingen slaagt in één keer. Wij hebben examentrainingen voor zowel havo als vwo, voor bijna alle vakken. We kunnen je dus bijna altijd helpen.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Onze docenten leggen de examenstof op duidelijke wijze uit tijdens de examentraining. Omdat wij jaarlijks de examens zorgvuldig analyseren en ons lesmateriaal daarop aanpassen, weten we zeker dat we alle belangrijke onderwerpen behandelen.

Onze examentrainingen zijn niet alleen gericht op het verzamelen van kennis. We geven ook veel aandacht aan het oplossen van lastige examenopgaven. Hiervoor hebben wij speciale stappenplannen ontwikkeld, waarmee je altijd tot het antwoord komt. Onze docenten begeleiden je tijdens de examentraining individueel en geven je persoonlijke tips. Zo zorgen ze ervoor dat je thuis verder kunt oefenen.

Van oktober tot en met mei kun je bij SSL Leiden een examentraining volgen. De meeste cursusperiodes zijn tijdens weekenden of vakanties. We houden de vakanties aan van regio midden. De herfstvakantie en de voorjaarsvakantie vallen in Haarlem op andere data. Gelukkig geeft school vaak een dag vrij als je aangeeft dat je een examentraining wilt volgen. Zo kun je toch het hele jaar door vanuit Haarlem bij ons terecht!

Een examentraining duurt twee of drie dagen, waarbij we een vaste dagindeling aanhouden. Overdag krijg je klassikale uitleg en oefenen we met examenopgaven. ’s Avonds kun je zelf verder oefenen met extra begeleiding van je docenten. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Wij bieden de onderstaande vakken aan op havo- en vwo-niveau. Wil je weten in welke periodes jouw vak wordt aangeboden? Kijk dan in het vakkenoverzicht.

Naar het vakkenoverzicht

Met de auto en het openbaar vervoer kun je vanuit Haarlem makkelijk onze cursuslocaties bereiken. Deze liggen bijna allemaal op loopafstand van station Leiden Centraal. Als je samen met een vriend(in) een examentraining wilt volgen, geef dat dan aan bij je aanmelding. Jullie komen dan bij elkaar in de klas.