Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindexamentraining

Ga je dit jaar eindexamen doen en kun je nog wel wat hulp gebruiken met de voorbereiding? Meld je dan aan voor een eindexamentraining bij Stichting Studiebegeleiding Leiden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van examentrainingen en zijn constant bezig met het verbeteren van ons aanbod. Jaarlijkse volgen vele leerlingen bij ons een eindexamentraining. Gemiddeld stijgt hun cijfer met een heel punt ten opzichte van het schoolexamencijfer. Wij ontvangen dan ook veel positieve reacties van onze leerlingen. Ben jij ook enthousiast geworden? Meld je dan direct aan via het inschrijfformulier.

In de cursusagenda kun je precies zien op welke data we eindexamentrainingen aanbieden. We bieden trainingen aan in de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie. Ook in veel weekenden kun je bij ons terecht voor een eindexamentraining.

Leerlingen komen vanuit heel Nederland om een training bij ons in Leiden te volgen. Zij waarderen vooral de persoonlijke aandacht en duidelijk feedback die ze krijgen tijdens de eindexamentraining. Wij leiden onze docenten op om ervoor te zorgen dat zij weten hoe ze iedere leerling optimaal kunnen helpen. Daarbij ontwikkelen wij ook onze eigen uitleggen en lesmateriaal. Door deze jaarlijks te herzien, sluit onze eindexamentraining heel goed aan op het centraal eindexamen. De inmiddels beroemde stappenplannen, die wij hanteren tijdens onze trainingen, zorgen ervoor dat leerlingen duidelijke handvatten hebben om tot het antwoord van verschillende soorten examenopdrachten te komen. Zo krijgen zij bovendien meer zelfvertrouwen en is het eindexamen ineens een stuk minder stressvol.

Naast het behalen van goede resultaten, vinden wij de sfeer ook erg belangrijk. Ook dit maakt onze eindexamentrainingen uniek.

Stichting Studiebegeleiding Leiden organiseert examentrainingen op havo- en op vwo-niveau. Voor beide niveaus bieden wij bijna alle vakken aan, dit zijn:

De eindexamentrainingen staan gepland in de periode oktober tot en met mei. Wil je weten wanneer jouw vak wordt aangeboden? Kijk dan in het vakkenoverzicht.

Naar het vakkenoverzicht

Al onze examentrainingen vinden plaats op scholen die dichtbij station Leiden Centraal liggen. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn deze locaties goed te bereiken. Voor leerlingen die van verder weg komen en graag in Leiden blijven overnachten, hebben wij verschillende overnachtingsmogelijkheden op een rijtje gezet.

Aanmelden voor de Examencursus doe je via het online inschrijfformulier. Wacht hier niet te lang mee, want onze trainingen raken altijd snel vol. Is de examentraining niet precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze andere cursussen: de Stoomcursus en de Herkansingscursus.

 

Docent helpt een leerling bij de eindexamentraining van SSL Leiden.
Leerling wordt geholpen bij een eindexamentraining van SSL Leiden.