Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining wiskunde A

Wil jij een examentraining wiskunde A volgen? Dan zit je hier goed! Stichting Studiebegeleiding Leiden is ontstaan uit een samenwerking met Universiteit Leiden en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het geven van examentrainingen voor wiskunde A. Zowel havo- als vwo-eindexamenkandidaten kunnen bij ons terecht. Tijdens onze driedaagse examentrainingen worden alle onderwerpen behandeld die belangrijk zijn voor het eindexamen wiskunde A. Door de heldere uitleg van onze docenten en de duidelijke stappenplannen, kun jij zelf al die lastige wiskunde opgaven oplossen. Daarbij is er veel ruimte voor individuele begeleiding. Over onze aanpak krijgen we veel positieve reacties. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat 90% van onze leerlingen in één keer slaagt! Zelfs als je al (ruim) voldoende staat, maar je cijfer nog wel wil verbeteren, kunnen onze methodes je verder helpen. Lijkt dit jou wel wat? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want onze cursussen raken snel vol.

 

Meer over onze examentrainingen

--- Open het inschrijfformulier ---

Niet alleen de heldere uitleg en de, inmiddels beroemde, stappenplannen maken onze cursussen uniek. Doordat wij jaarlijks de examens analyseren en ons lesmateriaal hierop aanpassen, sluit de examentraining wiskunde A heel goed aan op het centraal eindexamen. Zo weet je zeker dat je optimaal wordt voorbereid op je eindexamen. Daarnaast leiden wij onze docenten zelf op, waardoor zij precies weten waar ze het over hebben en je altijd direct kunnen helpen als je een vraag hebt. Bovendien hebben wij, in al die jaren dat we de examentraining wiskunde A hebben georganiseerd, onze methodes constant geëvalueerd en verbeterd. Dit sluit aan bij ons doel om altijd het beste naar boven te halen in onze leerlingen en in onszelf als organisatie.

Je kunt het gehele jaar door examentrainingen wiskunde A bij SSL volgen. We bieden de examentrainingen aan in veel weekenden en in de vakanties: de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie. De trainingen duren twee of drie dagen. De exacte data voor de examentrainingen voor vwo en havo, kun je terugvinden in ons vakkenoverzicht.

Naar het vakkenoverzicht

Meer informatie over het programma tijdens de cursus, vind je terug in de dagindeling. Al onze examentrainingen wiskunde A vinden plaats op locaties in Leiden, in de buurt van station Leiden Centraal. Hierdoor zijn de trainingen prima te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je van verder weg en wil je ’s avonds niet terugreizen? Kijk dan eens naar de overnachtingsmogelijkheden in de buurt, die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Ben je eigenlijk opzoek naar iets anders dan een examentraining voor wiskunde A? Ook dan kun je misschien nog bij ons terecht. Wij organiseren namelijk ook andere cursussen en geven examentraining in bijna alle vakken. In juni en juli organiseren wij stoomcursussen voor 5-vwo'ers en kunnen we je helpen als je een herkansing moet maken.


 

Docent bij een examentraining wiskunde A van SSL Leiden geeft klassikale uitleg.
Leerling in de klas bij een examentraining wiskunde A van SSL Leiden.