Overslaan en naar de inhoud gaan
 
De Leidse Examentraining

Driestar College

Vennemeerstraat 5
2334 DE Leiden

Omdat de Vennemeerstraat een nieuwe straat is, is het adres nog niet in alle navigatiesystemen opgenomen. Mocht dit bij u het geval zijn dan adviseren wij Kagerstraat 5 in Leiden in te voeren in plaatst van de Vennemeerstraat. Het Driestar College treft u aan op de hoek van de Kagerstraat en de Vennemeerstraat, zoals ook te zien is op de kaart hierboven.

Parkeren

Het gebied rondom het Driestar College is een betaalde parkeerzone van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 19:30 uur. In het weekend is parkeren gratis. Het tarief is €0,10 per uur voor het 1ste en 2de uur, vanaf het 3de uur is het tarief €2,20 per uur. Je kunt bij de parkeerautomaat ook een dagkaart (24 uur) kopen voor €14,40.

Met het openbaar vervoer

Het Driestar College ligt op 10 minuten loopafstand van treinstation Leiden Centraal en op 5 minuten van bushalte Leiden Posthof. Plan je reis in de 9292-app, 9292.nl, de NS-app of ns.nl.

Routebeschrijving vanaf station Leiden Centraal (ca. 10 minuten lopen)

Verlaat het centraal station aan de achterzijde (aan de kant van het LUMC ziekenhuis).
Ga rechtsaf richting stoplichten en ga bij de stoplichten linksaf.
Ga bij de eerste rotonde (zo'n 500 meter) rechtsaf.
Het Driestar College bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerkant.
Als je op de fiets komt, stal je fiets dan bij de aparte fietsenstalling, te bereiken via de ingang 50 meter verder dan de hoofdingang.