Overslaan en naar de inhoud gaan
SSL: De Leidse examentraining

Schriftelijke reactie - Gabriëlle Schouten

Geschiedenis was voor mij de leukste en interessantste examentraining van de drie trainingen die ik heb gedaan. Ik zat in het weekend vóór het examen, en heb elke avond moeten bikkelen om het bij te houden. Jullie wisten het interessant en leuk te brengen, wat mij weer motiveerde om de avonden door te gaan met leren. Dank jullie wel, door jullie training heb ik 1.4 hoger kunnen halen dan mijn gemiddelde SE cijfer.

Ik had met bedrijfseconomie het hoogste cijfer op het examen gehaald van m'n hele klas! Na het examen zat ik zelfs nog zo in de stress dat ik het helemaal verprutst had dat ik mijn leraar een e-mail stuurde. Hij kon natuurlijk niets zeggen over het resultaat, maar zei mij wel dat ik vooruit moest kijken en mij moest richten op de examens die zouden komen. Toen ik eenmaal mijn cijfer op ging halen op school, en ik hoorde dat ik geslaagd was, kwam mijn leraar bedrijfseconomie lachend naar mij toe met het bericht dat ik het hoogste cijfer van de klas had. En dat terwijl ik niet eens mijn examen af had gekregen door tijdsnood! Heel erg bedankt voor de training, het heeft ontzettend geholpen.

De examencursus heeft zoveel goeds gebracht aan mijn cijfer! Mijn doelcijfer was een 6.7. Jullie zeiden mij dat het haalbaar was, maar dat ik goed moest opletten en hard moest werken. Dit heb ik gedaan, en uiteindelijk heb ik een 7.6 gehaald voor mijn examen. Helemaal super, ik sta er zelf nog van te kijken. Bedankt!

Gabriëlle Schouten
De Passie te Utrecht
Examencursus bedrijfseconomie, economie en geschiedenis

Terug