Overslaan en naar de inhoud gaan
 
De Leidse Examentraining

Talentrainingen

In 2020-2021 bieden wij al vanaf oktober examentrainingen aan, ook voor Engels, Duits, Frans, Nederlands en Latijn. Meer informatie over de Examencursus vind je hier. Direct inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier. Je inschrijven voor de cursusreeks Talentrainingen is in 2020-2021 niet mogelijk.

De Talentrainingen van SSL zijn speciaal op het examen gerichte tweedaagse trainingen Duits, Engels, Frans, Latijn en Nederlands voor leerlingen uit 5 havo of 6 vwo (eventueel ook 5 vwo). De Talentrainingen worden aangeboden in het najaar en de kerstvakantie en worden al 20 jaar door ons georganiseerd. We raden je aan een Talentraining zo vroeg mogelijk in het jaar te volgen zodat je ook op school nog geruime tijd met de geleerde strategieën kunt oefenen en je zo nog beter kunt voorbereiden op het examen. Bovendien bereid je je zo niet alleen voor op het centraal eindexamen, maar ook nog op de laatste schoolexamens.

Tijdens de trainingen krijg je verschillende strategieën, tips en stappenplannen aangereikt waarmee je zelf lastige examenopgaven kunt aanpakken en de juiste antwoorden kunt vinden in de tekst. 

Meer specifieke informatie over de inhoud van de cursussen en praktische informatie vind je via de onderstaande links:

Direct inschrijven? Klik hier

Wil je tijdens de kerstvakantie een training volgen voor een ander vak? Kijk dan eens bij de Kerstvakantiecursussen.

Een Talentraining van SSL duurt twee dagen. De data waarop we deze cursussen aanbieden zijn te vinden in het vakkenoverzicht. Cursusdagen duren van 8:30 uur tot 18:30 uur en zijn opgedeeld in vier blokken van 2 uur. Voor een uitgebreider overzicht van de opbouw van de training kun je kijken bij de dagindeling.

De kosten voor een tweedaagse Talentraining bedragen 280 euro. Dit is inclusief het door ons ontwikkelde cursusmateriaal. Je kunt je inschrijven tot in principe tot uiterlijk een dag voor aanvang van de training. Echter, de ervaring leert dat deze cursussen snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van een cursusplaats, schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Wij zijn ervan overtuigd dat door deze training je zelfvertrouwen toeneemt en dat je met behulp van onze stappenplannen en tips goed voorbereid het examen in zal gaan.

 

Talentraining SSL
Talentraining SSL - De Leidse Examentraining