Overslaan en naar de inhoud gaan
 
De Leidse Examentraining

Wat eten we?

  • Een warme maaltijd kost € 9,00. Hiervoor krijg je een buffet met zowel koude-als warme gerechten, huisgemaakte verse salades, fruit, een toetje en koffie of thee. 
  • Er wordt gevarieerd, gezond, en vooral lekker gekookt! Van Mexicaans tot oosterse wok, van Indiase curry's tot Italiaanse pasta's. Je hebt de keuze uit gerechten met vlees/vis, vegetarische en veganistische gerechten. Uiterlijk twee dagen voor de cursus wordt op deze pagina vermeld wat er op het menu staat.
  • Je hoofddocent weet altijd waar de warme maaltijd plaatsvindt. Je kunt je maaltijdbon via het inloggedeelte aanschaffen. Let op: Je kunt de maaltijdbon alleen voor 13;45 uur kopen op de dag waarop je wilt mee-eten. Het is dus niet mogelijk om van tevoren al een maaltijdbon aan te schaffen of een maaltijdbon voor de volgende dag(en) aan te schaffen. 
  • Het is ook mogelijk om een maaltijdbon te kopen bij het cursusbuffet, tijdens de ochtend- of de lunchpauze. Betalen bij het cursusbuffet kan alleen elektronisch (met pinpas of mobiel). 
  • Op de cursuslocaties is geen mogelijkheid om lunch te kopen. Neem dus zelf je lunch mee.

Wat eten we tijdens de cursus?

In oktober wordt hier het menu van de eerste cursussen bekendgemaakt!
 

De Leidse Examentraining
De Leidse Examentraining