Overslaan en naar de inhoud gaan
 
De Leidse Examentraining

Wat eten we?

  • Je hoofddocent weet altijd waar de warme maaltijd plaatsvindt en waar je de maaltijdbonnen kunt kopen (meestal zal dit bij het cursusbuffet of de receptie op jouw locatie zijn). Betalen kan alleen elektronisch (met pinpas of mobiel).
  • Een warme maaltijd kost € 9,00. Hiervoor krijg je een warme maaltijd, salade, fruit, een toetje en koffie of thee. Er kan betaald worden met pinpas of mobiel.
  • Er wordt gevarieerd, gezond, en vooral lekker gekookt! Van Mexicaans tot oosterse wok, van Indiase curry's tot Italiaanse pasta's. Je hebt de keuze uit gerechten met vlees/vis, vegetarische en veganistische gerechten. Uiterlijk twee dagen voor de cursus wordt op deze pagina vermeld wat er op het menu staat.
  • Let op: koop je maaltijdbon zo vroeg mogelijk, liefst in de ochtendpauze. Je kunt je maaltijdbon kopen bij het cursusbuffet. Na de lunchpauze is het kopen van een maaltijdbon niet meer mogelijk. Uitzondering: In februari wordt (in verband met de avondklok) de warme maaltijd 's middags geserveerd. Wil je mee eten? Koop dan voor 08:30 uur een maaltijdbon bij het cursusbuffet.
  • Op de cursuslocaties is geen mogelijkheid om lunch te kopen. Neem dus zelf je lunch mee.

Wat eten we tijdens de cursus?

PeriodeDagMenu
Periode 1326 februariFrans
 27 februariTapas
 28 februariChinees
Periode 146 maartGrieks
 7 maartPoké Bowl
Periode 1513 maartFrans
 14 maartTurks
Periode 1620 maartOosters
 21 maartItaliaans
Periode 1727 maartMexicaans
 28 maartRoti
Periode 183 aprilFrans
 4 aprilChinees
 5 aprilPoké Bowl
De Leidse Examentraining
De Leidse Examentraining