Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Wat eten we?

  • Je hoofddocent weet altijd waar de warme maaltijd plaatsvindt en waar je de maaltijdbonnen kunt kopen (meestal zal dit bij het cursusbuffet of de receptie op jouw locatie zijn). Betalen kan alleen elektronisch (met pinpas of mobiel).
  • Een warme maaltijd kost € 9,00. Hiervoor krijg je een warme maaltijd, salade, fruit, een toetje en koffie of thee. Er kan betaald worden met pinpas of mobiel.
  • Er wordt gevarieerd, gezond, en vooral lekker gekookt! Van Mexicaans tot oosterse wok, van Indiase curry's tot Italiaanse pasta's. Je hebt de keuze uit gerechten met vlees/vis, vegetarische en veganistische gerechten. Uiterlijk twee dagen voor de cursus wordt op deze pagina vermeld wat er op het menu staat.
  • Let op: koop je maaltijdbon zo vroeg mogelijk, liefst in de ochtendpauze. Na de lunchpauze is het kopen van een maaltijdbon niet meer mogelijk.
  • Op de cursuslocaties is geen mogelijkheid om lunch te kopen. Neem dus zelf je lunch mee.

Aanvullende informatie over het avondeten op de cursus i.v.m. het coronavirus:

  • Als je wilt mee-eten kun je voor 13:30 uur een maaltijdbon kopen bij de receptie. Er kan alleen elektronisch (pinpas/mobiel) betaald worden.
  • Er is een beperkt aantal zitplekken in de aula. Als de aula vol is, kun je bij lekker weer buiten zitten en anders op je eigen plek in het leslokaal.

Wat eten we tijdens de cursus?

 

PeriodeDagMenu
Periode 428 novemberOosters
 29 novemberFrans
Periode 519 decemberTurks
 20 decemberIndiaas
 21 decemberRoti
Periode 622 decemberFrans
 23 decemberGrieks
 24 decemberChinees
Periode 728 decemberMexicaans
 29 decemberSpaans
 30 decemberChinees
Periode 82 januariItaliaans
 3 januariGrieks

 

 

 

De Leidse Examentraining
De Leidse Examentraining